Bonvehí admet que “no som prous”

El president del PDECat no troba que l'1-O tingués "garanties democràtiques"
David Bonvehí, president del PDECat
David Bonvehí, president del PDECat

Ni desobediència i unilateralitat ni possibilisme. En aquest marge ha ubicat el PDECat el seu president, David Bonvehí, en una entrevista concedida a Nació Digital. "La via de la desobediència continuada i de la unilateralitat continuada en el dia a dia -que defensa una part de l'independentisme- ha vist com s'ha demostrat que no som prous i no tenim els mecanismes per implantar-ho, de manera que aquesta via crec que no és la bona, actualment", ha respost el dirigent postconvergent.

Pel que fa a la "via possibilista", que encarna ERC, ha dit que "nosaltres tampoc ens hi sentim còmodes", i advoca per "intentar explorar una nova via" de la mà amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. "Si em demanen quina és aquesta via i com es fa la independència, jo no ho tinc clar", ha afegit.

Bonvehí s'ha mostrat convençut que "la majoria la tenim", però que "també crec que no hi ha hagut cap votació amb totes les garanties democràtiques que l'hagi poguda acreditar", de manera que, a la contra del relat processista dominant, desacredita l'1-O.

Pel que fa a la Crida Nacional per la República, impulsada per Puigdemont, ha dit que "estem esperant el 27 d'octubre per saber què volen els fundadors que la Crida sigui", motiu amb què justifica no haver-se fet "fundador" d'aquesta iniciativa.

"Si la Crida només representa una part petita de l'independentisme o es converteix en un partit polític com els que hi ha actualment, crec que aquesta frase perd sentit", ha respost sobre l'afirmació amb què va exhortar tothom que fos del PDECat a fer-se de la Crida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides