Puigdemont convida Iglesias a Waterloo

Els polítics acorden establir un canal permanent de diàleg
Iglesias amb Puigdemont
Iglesias amb Puigdemont

Conversa de tres quarts d'hora entre Carles Puigdemont Pablo Iglesias aquest diumenge a la tarda. L'expresident i el líder de Podem, segons han informat fonts de Junts per Catalunya (JxCat), han acordat establir un canal de diàleg permanent "sense excloure cap tema".

"Ambdós s'han mostrat d'acord que obrir espais de diàleg que avui dia no existeixen són la condició per fer possible qualsevol mena d'acord en el futur", han assegurat les mateixes fonts.

Iglesias es va reunir divendres amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, a la presó de Lledoners per abordar el suport dels republicans als pressupostos estatals.

Iglesias ha reconegut Puigdemont com a interlocutor rellevant en tant que líder de la primera formació independentista al Parlament, i és possible que al llarg de les pròximes setmanes es desplaci a Waterloo perquè l'expresident l'ha convidat per fer-ho possible.

"Iglesias ha traslladat a Puigdemont que, com a líder de la primera força política independentista de la coalició que governa a Catalunya, és un interlocutor molt important, independentment de la seva situació processal i de la seva condició d'exiliat", destaquen des de JxCat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides