S’amaga Brauli Duart darrere L’Escurçó Negre als Mèdia?

Escurçó negre als Mèdia
Escurçó negre als Mèdia

Això és el que pensa el periodista Marcos Lamelas, redactor d’Economia d’El Confidencial a Catalunya. Així li ho va dir directament el passat dia 18 en un intercanvi de piulades. Lamelas havia denunciat que TV3 beneficiava la productora Triacom, implicada en les estranyes contractacions que han acabat provocant la dimissió del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Algú, amagat sota el perfil de L’Escurçó Negre als Mèdia (@escur_media) va replicar que El Confidencial fa temps que està obsessionat amb TV3 sense provar res.

El periodista va respondre adreçant-se a ell: “Benvolgut Brauli Duart (…) no cal que faci servir el seu compte fake @escur_media (…) A premsa de @tv3cat li donaran el meu telèfon i estaré encantat de parlar en persona. A partir d’aquí L’Escurçó negre ha emmudit. Al seu perfil, creat el novembre de 2017, l’autor es dedica a criticar els representants dels treballadors de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la gestió d’aquest ens els anys que va governar el tripartit. I els darrers dies ha sortit en defensa de l’actuació dels mossos d'esquadra  l’1 d’octubre, quan van dissoldre amb contundència manifestacions independentistes a la Via Laietana de Barcelona i al Parlament de Catalunya.

Brauli Duart va ser elegit president de la CCMA el 28 de març de 2012 i va cessar en ser nomenat secretari general del departament d’Interior el passat mes de juny.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides