Cop de porta de Punset a Ciutadans

L'eurodiputada deixa la formació de Rivera amb una duríssima carta de comiat
Carolina Punset, amb Albert Rivera
Carolina Punset, amb Albert Rivera

Carolina Punset, eurodiputada, deixa Ciutadans. L'advocada i filla del divulgador científic Eduard Punset ha abandonat la formació taronja amb una carta demolidora que ha publicat aquest dissabte ElDiario.es.

L'escrit, molt dur contra la direcció del partit d'Albert Rivera, critica la deriva masclista i "ultraliberal" de Cs. Punset també fa referència a Catalunya i considera que el partit s'ha radicalitzat.

"T'espien, com fan els agents del KGB", denuncia l'advocada, que sospita que han controlat el seu correu del Parlament Europeu.

Punset diu que Ciutadans ha deixat de ser "el partit de la ciutadania". "Segueixo sense entendre com se'n pot anar a dormir un socialdemòcrata i llevar-se ultra liberal", detalla.

Punset assegura que sent "vergonya" com a feminista per formar part d'una formació que "titlla d'ideologia de gènere el que en realitat és terrorisme masclista". "A Ciutadans s'ha optat deliberadament per lluitar únicament pel vot de la gent de dretes o, millor dit, molt de dretes".

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides