Els CDR ‘apreten’ el govern

Anuncien que es tornaran a concentrar aquest divendres davant les seus del PDECat i ERC
'Escrache' a la seu ERC

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han convocat noves concentracions davant les seus del PDECat i d'ERC divendres vinent per reclamar als dos partits del govern "que facin efectiu el mandat escollit a les urnes". El passat estiu ja es van manifestar i van reclamar "desobediència" a les seus d'ambdós partits.

"Els deixarem ben clar que no farem ni un pas enrere", avança ara el principal compte de Twitter d'aquests activistes, que també expressa "prou autonomisme!" i acompanya el missatge que adreça al govern de la Generalitat de les etiquetes #TardorCalenta i #RepúblicaODimissió.

Passada la commemoració de l'1-O, el president de la Generalitat, Quim Torra, es va voler congraciar amb els CDR, dels quals es va declarar "amic". Els va dir "feu bé d'apretar", però els Mossos d'Esquadra, sota l'autoritat del conseller d'Interior, Miquel Buch, van carregar contra aquests activistes, els quals han reclamat les dimissions de Torra i Buch.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari