De Gispert, ‘ex’ molt honorable

Ciutadans demana que se li retiri el tractament per una altra sortida de to de l'expresidenta del Parlament
Imatge d'arxiu de Núria de Gispert
Imatge d'arxiu de Núria de Gispert

Ciutadans ha presentat un escrit davant del Parlament en què reclama que es retiri el tractament de 'molt honorable' que disposa l'expresidenta del Parlament, Núria de Gispert, per les seves últimes paraules en què criticava obertament la líder de l'oposició a Catalunya, Inés Arrimadas, i l'instava novament a abandonar Catalunya.

L'escrit, signat pel portaveu del grup parlamentari, Carlos Carrizosa, "sol·licita al Parlament de Catalunya l'inici del procediment de revocació de l'injustificat tractament de Molt Honorable del que està disposant actualment la Sra. De Gispert" amb l'objectiu de "salvaguardar la dignitat" de la cambra catalana.

La sol·licitud de la formació taronja es basa en el fet que De Gispert realitzi "reiteradament i de manera pública" manifestacions "totalitàries, supremacistes i xenòfobes que impliquen un discriminatori rebuig a la diversitat i el pluralisme democràtic de la societat".

Com ha fet altres vegades, durant la intervenció d'Arrimades en el debat de política general, De Gispert va utilitzar el seu Twitter per desfogar-se. Així, instava la líder de Cs a abandonar Catalunya després titllar-la "d'inepta i ignorant". "S'ha de trobar molt malament a Catalunya! Ha d'enyorar el seu poble! Qui l'obliga a ser aquí?", deia entre altres exabruptes.

(Visited 34 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari