L’ANC ultima la llista d’empreses republicanes

L'entitat independentista prepara el web de "Consum estratègic"
Elisenda Paluzie

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) té a punt un web en el qual les empreses registrades estaran "disposades a donar resposta als consumidors republicans", segons avança La Vanguardia.

El projecte que en un principi s'havia d'anomenar "Consum responsable amb la república", passa a dir-se "Consum estratègic", i té com a objectiu fomentar "una realitat econòmica que treballi pels negocis allunyats de les decisions polítiques que perjudiquen Catalunya (Ibex-35, BOE, llotja Bernabeu…)".

Des de l'ANC s'ha defensat la creació d'aquest web assegurant que "no farem llistes d'empreses bones i dolentes" i que "no promourem boicots". Està per veure si a banda de les empreses que s'hi vulguin apuntar, l'ANC inclourà un llistat d'empreses alternatives a les grans companyies que s'han mostrat contràries a la independència de Catalunya.

Fonts de l'ANC apunten que aquest web es podrà consultar "molt aviat", i d'entrada és previst que es recullin empreses dels sectors elèctrics, gas, telefonia i telecomunicacions, bancari, assegurances, petrolieres i grans superfícies.

No es descarta que més endavant la llista s'ampliï a altres sectors, ja que està "en fase d'estudi la inclusió de patronals i sindicats, com a actors de primera magnitud que han d'estar al costat de la república catalana".

(Visited 30 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari