Torra rep una esbroncada espanyolista a Sant Andreu de la Barca

El president de la Generalitat visita un institut que té professors denunciats per presumptes assenyalaments a fills de guàrdies civils
Quim Torra
Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha rebut l'esbroncada d'una vintena de persones que l'esperaven a l'IES El Palau de la localitat de Sant Andreu de la Barca, un institut que té professors denunciats per presumptes assenyalaments i humiliacions a fills d'agents de la Guàrdia Civil.

Acompanyat pel conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, Torra ha hagut de sentir crits de "Viva España", "no ets benvingut”, “fora” i "traïdor", a banda de l'himne espanyol, per part d'uns manifestants, pares d'alumnes del centre, que consideren la presència del president català una provocació i un intent d'instrumentalitzar políticament les escoles.

La visita, que no forma part de l'agenda oficial del president, ha durat una hora i mitja, durant la qual s'ha entrevistat amb professors de l'institut. La causa contra cinc dels nou docents d'aquest centre denunciats va ser arxivada per un jutjat de Martorell el passat mes de maig. D'aquests nou, vuit van sol·licitar el trasllat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides