Pere Aragonès, el contrapès de Torra i Artadi

Pere Aragonès

La relació entre JxCat i ERC és sovint tensa. Però fins fa poc, el govern era com un oasi en aquest ambient enrarit. Des d’abans de l’estiu, però, els recels s’han estès també al consell executiu. Sobretot es tracta d’una certa actitud d’enveja per l’atenció mediàtica. I és per això que des de fa uns mesos, el vicepresident, Pere Aragonès, ha anat intensificant els seus contactes amb la premsa, les convocatòries amb declaracions públiques i la seva agenda mediàtica.

La intenció, segons fonts del seu departament, és fer de contrapès al president, Quim Torra, que contràriament al que passava amb Puigdemont o Mas, es deixa veure sovint entre micròfons. Però com que al Palau de la Generalitat han detectat aquesta estratègia i no els agrada, el que han fet és engrossar els actes i contactes amb la premsa de la consellera de la Presidència i portaveu del govern, Elsa Artadi. El resultat és, si més no, beneficiós per als periodistes, que acaben tenint l’oportunitat de preguntar a les tres figures més destacades del govern amb una freqüència poc vista abans. Però políticament no deixa de ser ressenyable que el motiu d’aquesta disponibilitat sigui purament partidista i de recel entre socis. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Noticias relacionadas

Hoy destacamos

Deixa un comentari