Coixet: “Lluís Pasqual va signar la seva sentència quan es va negar a posar el llaç groc”

La cineasta diu que "a mi no m'agrada veure tots els arbres del meu carrer plens de plàstics"
Isabel Coixet

La directora de cinema, Isabel Coixet, ha afirmat que "Lluís Pasqual va signar la seva sentència quan es va negar a posar el llaç groc en el Teatre Lliure". Coixet ha fet aquestes declaracions en el marc de l'Hay Festival celebrat a Segòvia, en un debat amb el corresponsal de The New York Times a Espanya, Raphael Minder.

La cineasta catalana també ha afegit que "ni Àlex Ollé ni La Fura ni ningú han de demanar disculpes per portar un llaç groc en la solapa. Que la gent porti en la solapa el que vulgui, és la seva solapa! Una altra cosa és que els llaços envaeixin l'espai públic. A mi no m'agrada veure tots els arbres del meu carrer plens de plàstics. Ara bé, mai trauré jo un llaç, per descomptat".

En aquest context, Raphale Minder que ha escrit articles i llibres sobre Catalunya ha afirmat que "la meva meta és que m'odiïn ambdues dues parts per igual", a la qual cosa Coixet ha respost que "jo confesso el meu esgotament, és molt difícil mantenir el seny i no tinc vocació de Joana d'Arc", assegurant que malgrat que "mai votaré a Inés Arrimadas" és "inacceptable que la insultin d'aquesta manera". La cineasta també va confessar que "jo no sento aquesta necessitat de ser d'una tribu".

Isabel Coixet ha trencat una llança a favor de l'actriu Rosa Maria Sardà quan afirma "que va anar a la Generalitat a retornar la Creu de Sant Jordi i va demanar un rebut. Jo també la tinc, de quan les donava (Pasqual) Maragall, però quina mandra anar a retornar-la… Al meu pare li va fer molta il·lusió, de fet la hi vaig donar a ell, i a més tinc una altra medalla, la de Belles arts, que em va donar el rei Joan Carles. Què vaig a fer, retornar totes les condecoracions, d'uns i d'uns altres? No m'importen però és que no sé ni on les he ficat".

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari