Corbacho es deixa estimar per Rivera

L'exministre que va estripar el carnet del PSC s'acosta a Cs, però anuncia que no serà candidat a L'Hospitalet
Celestino Corbacho
Celestino Corbacho

L'exalcalde de L'Hospitalet de Llobregat i exministre de Treball del govern de José Luis Rodríguez Zapatero, Celestino Corbacho, sortia ahir en un vídeo de suport a Espanya Ciutadana, plataforma annexa al partit d'Albert Rivera. Confirmava així la brama que des de fa temps el situava a l'òrbita de Ciutadans.

Això no obstant, Corbacho ha negat avui, en declaracions a RAC1, que això es pugui traduir en una candidatura del polític a l'alcaldia de L'Hospitalet, com també s'ha fet circular. Tampoc sembla disposat a treure's el carnet taronja.

D'altra banda, com que  va estripar el carnet del PSC i ja no pertany a cap partit polític, el veterà polític se sent lliure de donar suport a qui cregui més oportú i, donat el cas, a fer públic el sentit del seu vot en les properes eleccions municipals a L'Hospitalet. També pot participar, si li ve de gust, en actes públics defensant les seves idees.

Corbacho ha assenyalat que Catalunya està vivint un moment de "dificultat" i ha criticat que hi hagi dirigents polítics que vulguin "derogar l'esperit de la transició i de la constitució espanyola".

Precisament, l'exalcalde ha reivindicat la validesa de la carta magna espanyola, tot i que s'ha mostrat obert a la seva reforma. Amb tot, ha matisat, "només tindria sentit la reforma si ha de servir per a reforçar-la i poder mirar el futur des de la unitat".

D'altra banda, el líder de Ciutadans va destacar ahir la transversalitat d'aquesta plataforma i va agrair la seva posició: "És un orgull comptar amb el suport de l'exministre Celestino Corbacho a la plataforma Espanya Ciutadana; un català constitucionalista que se suma a la defensa de la igualtat, la unió i la llibertat de tots els espanyols, al costat d'altres valents com Joan Mesquida o Manuel Valls".
 

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari