Quins opinadors ‘indepes’ diuen que el govern els castiga?

Enric Vila
Enric Vila

Enric Vila i Bernat Dedéu, columnistes d'El Nacional i col·laboradors de mitjans públics de la Generalitat. En una piulada publicada aquest 11 de setembre, Vila ha citat els "efectes que, per ara, ha tingut per mi la retirada del 155 i el nomenament del govern de Vichy". Segons resumeix, "pèrdua de tertúlies a Antena 3 i Catalunya Ràdio. Reducció de les col·laboracions i de sou a El Nacional".

Vila, un opinador de la línia més inflexiblement unilateralista de l'independentisme, ha respost alguns dels comentaris dels seus seguidors: "El problema no és cobrar, el problema és deixar de fer bé la teva feina per cobrar, que és el que encoratja l'autonomisme". "El sistema comunicatiu català treballa sempre -sempre- a favor de la unitat d'Espanya", ha assegurat.

Com Vila, el seu amic Bernat Dedéu és un altre opinador indepe obertament crític amb el PDECat i ERC. Ambdós acusen aquests partits de connivència amb l'Estat central, per la qual cosa pengen a l'executiu de Quim Torra l'etiqueta de "govern de Vichy".

Dedéu també ha vist retallada la seva presència mediàtica. Encara que aquest setembre ha aparegut al Catalunya Migdia (Catalunya Ràdio), ha perdut la seva secció sobre filosofia a l'Estat de Gràcia per "una pressió que a casa, on ja fa temps que ens afaitem, sabem que prové de la politiqueta dels sicaris", afirma.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari