Dimiteix la ministra Carmen Montón per les irregularitats del màster

La fins ara titular de Sanitat és la segona dirigent de l'executiu de Sánchez que plega
Carmen Montón
Carmen Montón

Després de defensar que no havia comès "cap irregularitat", la ministra de Sanitat, Carmen Montónha renunciat finalment al seu càrrec per les presumptes irregularitats en el màster que va cursar a la Universitat Rey Juan Carlos.

La renúncia es produeix la mateixa tarda en què el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha sortit en defensa de Montón assegurant que "està fent una gran feina i ho seguirà fent".

El canvi d'estratègia de Moncloa es produeix després de conèixer-se que la ministra també va copiar gran part del seu treball de fi de màster (TFM) de la Wikipedia i d'articles trobats a internet.

Montón és la segona ministra del govern de Sánchez que plega durant els 100 primers dies de govern del PSOE. El primer va ser Màxim Huerta, que va ser nomenat ministre de Cultura però que no va durar ni una setmana al càrrec quan es va fer públic que va ser condemnat per defraudar 218.000 euros a Hisenda.

Sánchez no vol que cap ombra de sospita plani sobre els membres del seu govern ni que aquest cas sigui utilitzat perquè dirigents populars s'escudin en la situació de la ministra per minimitzar que el seu líder, Pablo Casado, està pendent de ser investigat per les presumptes irregularitats del seu màster.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides