Quin Ajuntament ha posat a la seva façana un quadre contra el PSC?

Quadre contra el PSC a l'entrada de l'Ajuntament d'Olot
Quadre contra el PSC a l'entrada de l'Ajuntament d'Olot

El d’Olot. A la façana de Can Joanetes, l’edifici de l’Ajuntament hi ha penjat un quadre enorme en el qual es representa el famós quadre de Ramon Casas, "La Càrrega", en la qual el militar que apareix a cavall du un gran cartell amb les sigles del PSC. En el text que acompanya el quadre s’hi diu que “avui, gairebé cent vint anys més tard, persisteix encara el mateix llenguatge: la brutalitat política i judicial, tot l’aparell de l’Estat contra la voluntat democràtica del poble de Catalunya”. I s’hi destaquen tres frases de dirigents del PSC favorables a l’aplicació de l’article 155. El text acaba dient que “es tracta d’això: estàs amb el bàndol dels que peguen o estàs amb el bàndol dels que reben”.

La performance està firmada per l’humorista olotí Jaume Bach Sastre en representació de l’Assemblea d’Artistes de La Garrotxa. Se la troben cada dia els tres regidors del PSC quan entren a treballar al consistori. L’alcalde és Josep Maria Corominas i Barnadas, del PDeCAT, partit que governa la ciutat amb els seus 9 regidors. ERC en té 5, la CUP, 3, i Catalunya en Comú, 1.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides