Rivera acusa TV3 de ser un “aparell de propaganda separatista”

El president de Ciutadans s'enganxa amb la periodista Lídia Heredia i després amb l'expresident Carles Puigdemont
Albert Rivera, a Els Matins
Albert Rivera, a Els Matins

L'entrevista que el president de Ciutadans Albert Rivers ha concedit a Els Matins de TV3 s'ha anat tensant fins a convertir-se en un intercanvi de retrets entre el polític i la presentadora, Lídia Heredia, que ha tingut una segona part a les xarxes amb la intervenció de l'expresident Carles Puigdemont.

Rivera s'ha enutjat particularment després que Heredia digués que Ciutadans ha posat "a la diana" els professionals de TV3. El líder de la formació taronja ha respost que "no em puc fer càrrec dels violents" i que "una cosa és que hi hagi gent violenta i una altra és que vostès menteixin, que menteixen". També ha acusat la cadena d'insultar a Inés Arrimadas, en particular el presentador Toni Soler.

De fet, ha insistit a titllar TV3 d'"aparell de propaganda separatista" i ha arribat a dir que Heredia fa propaganda "cada dia", per bé que també ha afirmat que "no l'acuso a vostè". Rivera ha indicat que existeixen "directrius independentistes" i ha esgrimit contra la periodista el fet que no li estigués preguntant sobre les convulses sessions parlamentàries de fa tot just un any com una suposada evidència de manipulació.

En aquest punt, Heredia ha respost que aquest dijous han dedicat la tertúlia del programa als fets del 6-7 de setembre del 2017, que el Telenotícies n'ha informat i que el 324 ha ofert una cobertura en directe d'un acte de Cs sobre aquella jornada.

"Té vocació de periodista i d'editor de notícies?", li ha etzibat la presentadora d'Els Matins, a banda d'acusar-lo de menystenir la seva professionalitat com a periodista. Per últim, ha ironitzat oferint a Rivera que la pròxima vegada que l'entrevisti "si vol, m'envia el qüestionari abans".

Rivera i Puigdemont
En acabar el programa, Rivera s'ha enganxat amb l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, el qual ha piulat: "És comprensible que qui té com a model de veritat i rigor la premsa espanyola dels grans grups de comunicació, que l'ensabonen per esmorzar, dinar i sopar, pensi que TV3 menteix".

"Señor Puigdemont, deje de hacer de comentarista y preséntese inmediatamente en los juzgados para responder de su procesamiento por malversación de fondos públicos y rebelión", ha replicat Rivera.

(Visited 43 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari