Quin problema té el candidat Graupera?

Jordi Graupera, Gabriel Rufián i Albano Dante Fachin
Jordi Graupera, Gabriel Rufián i Albano Dante Fachin

Alguns dels seus seguidors i partidaris no l'entenen, com posen de manifest a Twitter. Una de les reaccions a la tirallonga de tuits amb què Jordi Graupera ha dit la seva sobre el cinisme i la política catalana ha estat: "M'agrada el teu discurs. Però, amb tots els respectes, crec que ets una mica massa «intel·lectual» en les teves explicacions. Potser si parlessis d'una forma una mica més planera, arribaries millor a la gent".

"Molta gent li diu, però aleshores ja no seria en Graupera… El que sí que li dic és que comenci a mobilitzar a la gent, que les seves idees surtin al carrer d'una vegada i la facin seva", ha respost un altre usuari. Com a rèplica, el primer ha expressat que "és una qüestió bàsica per algú que es vol dedicar a fer política. Necessita arribar a tothom de forma clara i sense embuts. Però ell sabrà, és clar".

No és l'únic comentari en aquest sentit. "I? Propostes concretes? Discutint de cínics i no-cínics diria que ens farem més savis que rics … Que està molt bé fer-se savi, però tard o d'hora cal tocar de peus a terra. Què proposa (que tots ho puguem entendre, cínics i no tan cínics)?", ha piulat un altre internauta. "Doncs si et plau, ajuda'ns i explica què vols fer, jo almenys t'ho agrairé molt", afegeix una quarta persona.

Força seguidors, d'altra banda, dediquen observacions positives a les reflexions de Graupera, el qual preveu presentar-se a les primàries independentistes per triar un candidat a l'alcaldia de Barcelona, de les quals s'ha desmarcat ERC. Però també rep algun comentari discrepant: "Prefereixo gestors professionals i compromesos amb la justícia social en llocs polítics que aprofitats de la política i filòsofs que ens volen donar lliçons".

Graupera ha dut a peu de carrer la seva visió sobre la capital catalana el passat 2 de setembre a la plaça de Joanic de Barcelona, en el marc de la Festa de la República Solidària, organitzada pel col·lectiu Birres per la República i pels veïns de la zona, on van participar altres figures públiques de l'independentisme.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides