Presidència fitxa l’assessor de Tremosa pel càrrec que va ocupar Alay

Aleix Sarri es el nou coordinador de polítiques internacionals
Aleix Sarri i el Dalai-lama
Aleix Sarri i el Dalai-lama

El Departament de la Presidència de la Generalitat, encapçalat per la consellera i portaveu Elsa Artadi, ha incorporat com a personal eventual Aleix Sarri, que els darrers anys ha treballat com a assistent de l'eurodiputat del PDECat Ramon Tremosa.

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) d'aquest divencres anuncia que Sarri assumeix el càrrec de coordinador de les polítiques internacionals de la Presidència. Entre altres funcions, s'encarregarà de donar suport a la consellera Artadi i al president Quim Torra sobre les polítiques relacionades amb l'àmbit internacional, col·laborar en la planificació estratègica d'aquestes polítiques i realitzar informes i propostes en aquest àmbit.

Des de la formació del nou govern han aterrat al Palau de la Generalitat diverses figures mediàtiques. Josep Lluís Alay, l'historiador i amic de l'expresident Carles Puigdemont, va acceptar el juny el càrrec que ara assumeix Sarri, però el juliol va esdevenir responsable de l'oficina de Puigdemont, a qui havia acompanyat en els seus viatges per Europa.

Com a assistent de Tremosa i usuari de Twitter, Sarri ha destacat difonent boles favorables al procés pel seu ús poc rigorós de la informació que circula per les xarxes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides