Quin ‘influencer’ ‘indepe’ compara el processisme amb la Semana Santa?

Bernat Castro
Bernat Castro

Segurament sense voler, una de les estrelles independentistes de Twitter, Bernat Castro (àlies Berlustinho), ha donat la raó als que veuen semblances entre el procés i els cultes religiosos quan, a través d'una comparació, ha volgut treure ferro al fet que alguns indepes desfilin amb torxes.

L'usuari Oriol Güell i Puig, un tuitaire crític amb el procés, ha acompanyat amb el comentari "mama, por" un vídeo on apareixen desfilant desenes de persones, entre les quals nens, portant torxes mentre canten: "Tot el poble cantarà la melodia dels indignats. És Catalunya que es rebel·la i lluita per la llibertat; que els batecs dels nostres cors ressonin forts com mil tambors i que un nou dia comenci ara quan surti el sol".

Com a resposta, Bernat Castro, amic de Gabriel Rufián i referent de molts independentistes a Twitter (inclosa la consellera Laura Borràs), ha replicat: "Oh, no pot ser que portin entorxes i cantin, com a Setmana Santa a tot Espanya".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides