A quin dirigent de Barcelona en Comú li xiulen les orelles dins el partit?

Carles Puigdemont i Jaume Asens
Carles Puigdemont i Jaume Asens

A Jaume Asens. Els comuns no independentistes critiquen sovint els posicionaments del tercer tinent d’alcalde de Barcelona coincidents amb les propostes de Carles Puigdemont i Quim Torra. A aquest col·lectiu els ha molestat extraordinàriament que s’hagi publicat que Puigdemont demanés a Asens que l’assessorés sobre quin era el país més adequat als seus interessos quan marxés de Catalunya. Aquesta connivència ha desfermat moltes alarmes entre els comuns federalistes. L’expresident de la Generalitat va acabar comprant el consell d’Asens perquè fitxés Gonzalo Boye com a advocat.

Els crítics amb Asens també el responsabilitzen en bona part del cansament que ha dut Xavier Domènech a renunciar a tots els seus càrrecs a Catalunya en Comú i Podem Catalunya i li recriminen l'anunci de la seva participació a la manifestació de la Diada convocada per l’Assemblea Nacional Catalana, juntament amb el primer tinent d’alcalde de Barcelona, Gerardo Pisarello, tot i que l’alcaldessa Ada Colau ha anunciat que no hi anirà perquè ella no és independentista. El tercer tinent d’alcalde va demanar el vot per la CUP a les eleccions al Parlament de Catalunya el 2012 i és membre d’Òmnium Cultural.

Per acabar-ho d’adobar, s’ha anunciat que Asens participarà en un acte convocat pel partit creat per Albano Dante Fachin, Som Alternativa, el matí de l’11 de setembre. L’acte, que tindrà lloc al portal de l’Àngel de Barcelona, es presenta amb aquests lemes: “Des de l’1 d’octubre. Cap a la República social i participativa on puguem decidir-ho tot!”. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides