L’activista d’un CDR acusat de terrorisme i rebel·lió és a Brussel·les

Adrià Carrasco, buscat per la Guàrdia Civil, fa una roda de premsa aquest dijous
"¡Adri, et volem a casa!"
"¡Adri, et volem a casa!"

Adrià Carrasco, l'activista del CDR d'Esplugues acusat de rebel·lió, terrorisme i sedició i cercat per la policia espanyola, es troba a Brussel·les i ha fet saber que compareix aquest dijous en una roda de premsa, acompanyat del seu advocat.

Aquest jove, a qui els agents de la Guàrdia Civil no poder detenir perquè no el van trobar a casa seva el passat 10 d'abril, té el mateix equip de defensa que l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, els exconsellers que van marxar de Catalunya per evitar la justícia espanyola i el raper Valtònyc.

Carrasco es troba en cerca i captura des de llavors i fins ara no s'havia revelat la seva ubicació. En canvi, la també activista d'un CDR Tamara Carrasco va ser detinguda aquell dia i després va quedar en llibertat amb càrrecs. Una de les mesures cautelars que li han imposat li prohibeix sortir de Viladecans.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides