El Suprem manté els jutges del procés

L'alt tribunal considera que les recusacions presentades pels líders independentistes empresonats no tenen fonament
Tribunal Suprem

Els tretze membres de la Sala del 61 del Tribunal Suprem han decidit per unanimitat que les recusacions presentades pels processaments en la causa por rebel·lió, malversació o desobediència vinculades al procés independentista no tenen fonament.

Els magistrats han rebutjat les recusacions interposades pels líders independentistes presos, tret de Joaquim Forn, que seran jutjats pel Suprem. També ha decidit no admetre les interposades per Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Lluís Puig, tots tres fugits de la justícia espanyola.

Com que es dona la circumstància que els fugits no podran ser jutjats pel tribunal que han impugnat la Sala del Suprem ha considerat que la recusació era inadmissible. La fiscalia del Tribunal Suprem ja s'havia oposat a les onze recusacions en considerar que aquestes no tenien fonament i que només pretenien dilatar el procediment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides