Agbar torna a Catalunya

La companyia d'aigües va emportar-se la seu social a Madrid el 7 d'octubre de l'any passat

Un any després d'haver traslladat la seva seu social a Madrid, el consell d'administració d'Agbar ha decidit tornar-la a Barcelona. El consell d'administració de SGAB, matriu del grup Agbar, ha comunicat que ha decidit "fixar de nou la seva seu social a Barcelona".

Agbar va decidir emportar-se la seu social de l'empresa a Madrid el passat 7 d'octubre, poc després de la consulta independentista de l'1-O, un trasllat que va dir que era "de caràcter temporal amb l'objectiu de preservar la seguretat jurídica dels inversionistes i la protecció dels interessos dels seus treballadors/es, clients i proveïdors".

La companyia d'aigües de Barcelona va ser una de les primeres grans empreses que van decidir traslladar la seva seu social fora de Catalunya en els dies més efervescents del procés independentista. Altres empreses que van fer el mateix que Agbar van ser Banc Sabadell, CaixaBank o Gas Natural.

Ara, segons la direcció de l'empresa, "l'estabilitat econòmica ha propiciat que el consell d'administració d'Agbar s'hagi decidit a adoptar aquesta mesura", assegurant que "el canvi de domicili social no ha tingut cap afectació al servei que prestem als nostres clients ni ha afectat les inversions planificades, que s'han executat en els terminis previstos, reafirmant així el compromís que el grup manté històricament amb cadascun dels nostres usuaris".

(Visited 38 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari