El raper Valtònyc creu que Bèlgica acceptarà la seva extradició a Espanya

"El més probable és que Bèlgica m'extradeixi només pel delicte d'amenaces que són sis mesos de presó"
Valtònyc
Valtònyc

El raper Josep Miquel Arenas, conegut com a Valtònyc, ha apuntat que creu que la justícia belga donarà llum verda a la seva extradició pel delicte d'amenaces, que són sis mesos de presó.

Un jutge d'un tribunal de primera instància de la ciutat de Gant (Bèlgica) decidirà aquest dilluns si accepta l'extradició a Espanya del raper, condemnat a Espanya per enaltir el terrorisme i injuriar al rei en les lletres de les seves cançons, després de l'ajornament de la vista el passat 21 d'agost.

El raper ha declarat aquest diumenge a RAC1 que creu que el jutge acceptarà l'extradició a Espanya, després de la qual cosa recorrerà, de manera que preveu que l'assumpte es demori: "El recorregut serà llarg".

"El més probable és que Bèlgica m'extradeixi només pel delicte d'amenaces que són sis mesos de presó", ha apuntat, tot i que va ser condemnat per l'Audiència Nacional a tres anys i mig de presó per delictes d'amenaces, enaltiment del terrorisme i injúries a la corona, una sentència posteriorment confirmada per la Sala Segona del Tribunal Suprem.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides