Casado acusa els independentistes de “generar crispació” i “conflicte civil”

El líder del PP ofereix la majoria absoluta del PP al Senat per tornar a aplicar l'article 155

El president del PP, Pablo Casado, atia el discurs sobre una Catalunya a tocar del conflicte civil. En un acte a Pontevedra, Casado ha acusat els independentistes de "generar crispació" i "un conflicte civil als carrers". Assegura que "No podem passar dels llaços grocs als negres".

Casado diu que cal prendre's seriosament "la confrontació" i parla "d'espiral absurda i suïcida de crispació als carrers de Catalunya": "Amb emblemes i frases han començat les pitjors pàgines de la història de molts països".

Assegura que "els independentistes generen i tutelen la crispació al carrer, que comença a fer por". El dirigent popular afirma que hi ha un "conflicte civil al carrer" i posa d'exemple "ciutadans pegant-se pel carrer i sortint a la nit ocults", com els que es dediquen a despenjar llaços grocs.

El líder del PP ha acusat el govern espanyol de "no fer res". Reclama a Pedro Sánchez que exigeixi als ajuntaments que "facin la feina i treguin símbols de l'espai públic".

També proposa la modificació de la Llei de símbols del 1981 perquè sigui obligatori pels consistoris retirar "la propaganda antidemocràtica".

Casado ofereix la majoria absoluta del PP al Senat per tornar a aplicar l'article 155 de la Constitució.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides