Artadi i Calvo es van reunir en secret el dimecres a Madrid

La trobada de dues hores va servir per suavitzar les relacions i encarar el curs polític
elsa artadi tv3 abril 2018
elsa artadi

Reunió a Madrid per encarar el curs polític i explorar les perspectives del diàleg. Aquests van ser els eixos que es van tractar en la cita que van mantenir a Madrid el passat dimecres la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, i la vicepresidenta de l'executiu estatal, Carmen Calvo, segons publica NacióDigital.

A la trobada, que va durar prop de dues hores, es van abordar els temes de l'agenda política bilateral, com ara la reunió que aquesta tardor han de mantenir Quim Torra i Pedro Sánchez.

La trobada va servir per suavitzar les relacions i abordar temes que competeixen als departaments que lideren Calvo i Artadi, així com per encarar el curs polític.

La reunió va ser "privada", de "treball intern" i "cordial". Totes dues havien parlat per telèfon però no es coneixien personalment. Hi va haver bona sintonia.

Artadi és una de les conselleres del Govern més implicades en la interlocució amb Madrid i ja va ser l'encarregada de preparar l'ordre del dia de la reunió que van mantenir Torra i Sànchez el 9 de juliol a Madrid.

En aquella ocasió, les trucades i trobades van ser amb Merixell Batet, ministra d'Administracions Públiques de Sánchez i dirigent del PSC. Les dues van coincidir després en la reunió de la comissió bilateral de l'1 d'agost, en la qual es va constatar la distància entre governs arran de la situació dels presos i del referèndum. Aleshores, però, la part catalana la va encapçalar el conseller Ernest Maragall, d'ERC.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides