Titot Ribera (CUP): “Prou llaços grocs!”

El regidor de Berga alerta que el conflicte és contraproduent per a l'independentisme: “Forma part de l'estratègia de Ciutadans i el PP"
Titot Ribera
Titot Ribera

El tinent d'alcaldessa de la CUP a Berga Francesc Ribera, conegut pel sobrenom de Titot, ha publicat una tirallonga de comentaris a Twitter per defensar que a l'independentisme no li convé el pols dels llaços grocs.

"Prou llaços grocs! Aquesta no és la nostra guerra", comença Ribera, que posa "per endavant el meu absolut suport a tots els presos i exiliats polítics i el reconeixement del seu sofriment".

"Deixem de ser groguistes i tornem a ser independentistes. Oblidem aquesta guerra, no és la nostra. Tant és si la perdem, que es quedin la copa coloraines. No participem en la seva estratègia. No canviem llibertat per estètica. Guanyem la nostra, de guerra: l'alliberament nacional", conclou.

El regidor cupaire argumenta que el missatge de "Llibertat presos polítics" a través dels llaços grocs és ineficaç independentment de si s'adreça a la comunitat internacional, a l'Estat espanyol, a Institucions Penitenciàries, a la societat catalana o a l'independentisme.

Per bé que troba que si els destinataris del missatge dels llaços son "els presos polítics", "pot ser important", afegeix que "si l'únic motiu és aquest, segurament podrem trobar altres fórmules, també efectives, que no impliquin condicionar tota l'estratègia de l'independentisme".

"En aquests moments, la guerra dels llaços grocs forma part de l'estratègia de Ciutadans i el PP. Ells han apostat per aquesta guerra perquè els beneficia molt i a nosaltres gens", manifesta.

"L'unionisme proclama que la societat catalana està fracturada. És clar que no és una realitat, però sí el seu desig, la seva tàctica. (…) l'única forma que han vist de mantenir Catalunya dins Espanya és l'aparició de dos blocs enfrontats", agrega.

"Nosaltres no lluitàvem per una Catalunya groga, lluitàvem per una Catalunya lliure. No podem quedar atrapats en la seva estratègia de confrontació", manifesta el regidor, que advoca per rectificar el rumb: "No pot ser seguir jugant al parxís, ens estàvem alliberant i hem de tornar a trobar aquest camí".

​"Els presos i els exiliats no tornaran a casa fins que no siguem independents. Fiquem-nos-ho al cap. Ni cent, ni mil, ni un milió de llaços grocs els alliberaran", assegura.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides