Agredeixen un càmera de Telemadrid al ser confós per un de TV3

Incidents en la concentració de suport a la dona agredida dissabte quan treia llaços grocs
Periodista de Telemadrid
Periodista de Telemadrid agredit en la concentració a la Ciutadella

La concentració d'aquest dimecres a la tarda davant del parc de la Ciutadella de Barcelona en suport a la dona agredida dissabte quan treia llaços grocs i en la que han participat membres de Ciutadans i del Partit Popular ha tingut moments de tensió entre un grup de participants i periodistes que cobrien la mobilització.

Un grup d'entre els aproximadament 300 concentrats ha exigit a diversos periodistes que no els gravin i també ha proferit crits contra TV-3. Un càmera de Telemadrid, que alguns manifestants creien que treballava per a la televisió catalana, ha rebut quatre cops de puny.

Dos agents dels Mossos se li han acostat, i el periodista els ha dit: "Sé qui ha sigut", en al·lusió a un agressor, i després d'això la policia ha buscat el presumpte agressor entre els concentrats, mentre es continuaven sentint crits com 'Fora TV3' i 'Mossos fora'.

Després, el periodista ha explicat a col·legues seus que denunciarà els fets i que aportarà vídeos d'altres periodistes amb els que pugui demostrar l'agressió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides