Un sindicat dels Mossos, “fins als nassos” de Buch i del Govern

Li retreuen que no hagi donat suport al cos davant de la investigació de fiscalia pels llaços grocs
Miquel Esquius, Miquel Buch i Andreu Joan Martínez
Miquel Esquius, Miquel Buch i Andreu Joan Martínez.

La Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) ha enviat una carta al conseller d'Interior, Miquel Buch, per retreure-li que no hagi donat suport al cos després de l'obertura d'una investigació per part de la fiscalia per identificar persones que retiren llaços grocs: "Senyor Buch, té a tot el cos fins als nassos de vostè i del seu Govern".

El sindicat denuncia que la conselleria va publicar una piulada en què informava que els Mossos havien identificat a 14 persones per retirar llaços grocs i que amb aquest missatge es va propiciar "l'obertura d'unes diligències a la fiscalia contra els agents" que van participar en aquella actuació, ja que el ministeri públic va sol·licitar la identificació d'aquests policies.

Segons el sindicat, l'Executiu de Quim Torra utilitza al cos "de manera partidista com van fer l'1-O" ficant-lo "enmig d'un debat polític" del qual tornen a sortir esquitxats i investigats "els de sempre, els agents de peu", que es limiten a "seguir instruccions" dels seus comandaments.

USPAC exigeix tant a Buch com a director general de la policia, Andreu Joan Martínez, i el cap de la Prefectura, Miquel Esquius, que assumeixin "tota la responsabilitat" i exculpin a "qualsevol agent, ja que han obeït les seves ordres".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides