La Junta de Seguretat té data: el 6 de setembre

El ministre Grande-Marlaska confia que assoliran un acord sobre els llaços grocs
Fernando Grande-Marlaska
Fernando Grande-Marlaska

La reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya, un organisme integrat pels governs espanyol i català, es reunirà al Palau de la Generalitat el pròxim 6 de setembre. El desacord sobre la inclusió a l'ordre del dia de les tensions socials relacionades amb els llaços grocs, evidenciat en l'intercanvi de cartes entre el conseller d'Interior Miquel Buch i el ministre de l'Interior Fernando Grande-Marlaska, no s'ha resolt encara.

El ministre, però, s'ha mostrat convençut aquest dimecres que assoliran acords amb el govern de la Generalitat sobre els problemes de convivència a Catalunya, com ara els incidents associats amb la col·locació i retirada de llaços grocs a l'espai públic. En concret, ha manifestat que "parlarem de tot raonablement" i "arribarem a conclusions més que satisfactòries per a la societat".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides