Un dona acaba a l’Hospital del Mar per la guerra dels llaços grocs

El seu marit, militant de Ciutadans, denuncia que ha estat insultada i agredida al Parc de la Ciutadella
dona agredida ciutadella llaç groc
dona agredida ciutadella llaç groc

Una dona ha estat atesa al servei d’urgències de l’Hospital del Mar després de ser agredida a l’accés del Parc de la Ciutadella, de Barcelona, pel passeig de Pujades. Aquesta agressió s’emmarca en els conflictes persistents que viu Catalunya les darreres setmanes entre les persones que pengen llaços i bandes grogues i les que les despengen.

Les reixes del Parc de la Ciutadella estaven avui plenes de bandes grogues i la dona que anava amb el seu marit i tres fills n’estava traient o recollint del terra per llençar-les a la paperera, al migdia.  Un home se’ls ha apropat i, segons la versió que ha donat el marit de l’agredida al portal ‘Voces del pueblo’, els ha recriminat la seva acció, ha insultat la dona comminant-la a tornar el seu país ja que és d’origen rus, i li ha donat un cop de puny. Segons el denunciant, l’hauria matat a cops si no fos perquè han aconseguit aturar-lo entre diverses persones presents al lloc on s’ha produït l’agressió.

Tot i que l’agressor ha intentat fugir ha estat aturat per una patrulla dels mossos d’esquadra que l’han identificat i també a la parella que despenjava bandes grogues.

Aquesta agressió es produeix en un cap de setmana on han abundant els incidents vinculats a la guerra dels llaços grocs i els símbols: la policia municipal de l’Ametlla de Mar va identificar la matinada de dissabte a vuit persones que havien ruixat amb un spray vermell un llaç groc que hi ha a una rotonda d’accés a la vila, una Marxa per la República a Salou ha estat marcada per les discussions i crits entre els assistents i un centenar de contramanifestants i d’altres incidents i picabaralles de menor magnitud s’han produït en diverses poblacions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides