Quina Festa Major inclou al seu programa oficial el repartiment de 800 estelades?

Festa Major Sant Celoni
Festa Major Sant Celoni

La de Sant Celoni. La Festa Major se celebra entre el 31 d’agost i el 10 de setembre i precisament el dia de la seva inauguració es convoca la ciutadania a un acte organitzat per JuntsxCat i JovesxCat de Sant Celoni en el qual es repartiran 800 estelades. L’acte que se celebrarà a dos quarts de vuit de la tarda a la plaça de la Vila es presenta al programa oficial com “Per la Festa Major posa l’estelada al balcó”.

L’alcalde de Sant Celoni és Francesc Deulofeu, del PDeCAT i l’equip de govern està format pels set regidors d’aquest partit i la que va obtenir ERC a les últimes eleccions municipals. A l’oposició hi ha quatre regidors de la CUP, quatre del PSC i un d’Iniciativa per Catalunya-Verds.

A la presentació del programa de la Festa Major, l’alcalde diu que “cal recordar, malgrat l’ambient alegre i festiu, la injustícia de la repressió que viuen moltes persones al nostre país. Pels presos polítics, els exiliats i els altres repressaliats. La nostra alegria no serà completa sense la seva llibertat. Per això us convidem a celebrar, sempre des del respecte i el civisme, la nostra Diada Nacional i a participar a les concentracions convocades. Enguany el nostre 11 de Setembre tindrà un escenari especial : la nova plaça 1 d’Octubre”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides