Arcadi Espada, denunciat per la policia municipal de l’Ametlla de Mar

L'alcalde Jordi Gaseni (ERC) qualifica de 'bitxos' al periodista i set persones més per convertir un llaç groc en una bandera espanyola
Creu/Arcadi Espada
Creu/Arcadi Espada

Durant la matinada d'aquest dissabte, la Policia Local de l'Ametlla de Mar ha identificat i denunciat vuit persones per ruixar amb esprai un llaç groc metàl·lic situat a la rotonda de l'entrada del municipi i convertir-lo en una bandera espanyola. L'alcalde de l'Ametlla, Jordi Gaseni (ERC), ha confirmat que entre els membres del grup s'ha enxampat in fraganti a Arcadi Espada, articulista i promotor de Ciutadans, partit que anima a treure els llaços i les bandes grogues de l'espai urbà. Gaseni ho ha explicat de la manera següent en un missatge de twitter: "Enxampats i denunciats embrutant mobiliari urbà Arcadi Espada i 7 bitxos més a la rotonda de l'Ametlla de Mar. Aquesta és la seva manera de fer. Són uns bruts i ho tenim guanyat". El llaç groc ha estat ràpidament netejat i reposat al mateix lloc on era.

Segons Gaseni, els Mossos d'Esquadra han avisat la Policia Local de l'Ametlla de Mar en veure que quatre vehicles aparcaven a la rotonda d'entrada del municipi i començaven a fer pintades. Des del consistori asseguren que estudiaran quines mesures emprendre i si se sumen a la denúncia administrativa per evitar que aquests fets tornin a succeir. "A l'Ametlla de Mar no permetrem que hi hagi aquest tipus de vandalisme de cara als nostres símbols i mobiliari urbà; estem indignats. Aquests fets no poden ocórrer, han de respectar la simbologia que un poble ha escollit democràticament", ha condemnat Gaseni. Arcadi Espada ha dit que els veïns de l'Ametlla de Mar jutjaran l'actuació de l'alcalde en les properes eleccions municipals. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides