Quina previsió del presentador Toni Cruanyes no s’ha complert?

Els periodistes Eloi Cordomí i Toni Cruanyes
Els periodistes Eloi Cordomí i Toni Cruanyes

Que se sentiria a parlar de l’americana groga que va portar el presentador de l'espai del temps del Telenotícies vespre, Eloi Cordomí, el passat dimecres 22 d’agost. Cordomí va acabar la seva secció dient que se sentiria a parlar de l’huracà Lane, que s’estava acostant a Hawai. El presentador del TN vespre, Toni Cruanyes, el va acomiadar dient: “En sentirem a parlar d’aquest huracà i en sentirem a parlar d’aquesta americana groga que t’has atrevit a portar avui”. Cruanyes es referia a la polèmica que viu Catalunya arran dels llaços i bandes grocs de solidaritat amb els dirigents independentistes presos que uns grups pengen i d’altres despengen.

Cordomí es va acomiadar preguntant a Cruanyes: “Què et sembla? És atrevida, oi?”. El cas és que no se n’ha sentit a parlar gens. Val a dir que el color groc mostassa de l’americana de Cordomí recordava poc el groc llampant dels llaços solidaris amb els presos.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides