Dolors Bassa sortirà de la presó per visitar la seva mare a l’hospital

L'exconsellera de Treball disposarà d'un permís temporal i estarà sota custòdia policial
Dolors Bassa
Dolors Bassa

La Fiscalia del Tribunal Suprem ha acceptat que l'exconsellera de Treball, Dolors Bassa, surti de la presó per acompanyar la seva mare de 87 anys a l'hospital, on s'ha de sotmetre a una operació.  

L’exconsellera, que actualment està empresonada al centre de Puig de les Basses, serà custodiada per la policia en tot moment. Només disposarà d’un permís temporal, fet que implica que després de visitar i acompanyar la seva mare haurà de tornar a la presó. La decisió final la tindrà la sala de vacances del Tribunal Suprem, que es pronunciarà de manera definitiva aquest divendres.

La defensa de Bassa, exercida per Mariano Bergés, ha destacat l'excepcionalitat de la raó per la qual s'ha demanat el permís. L'exconsellera va demanar el permís posant de relleu l'avançada edat de la seva mare i els riscos de l'operació quirúrgica. El reglament penitenciari indica que en cas de "malaltia greu" de familiars propers, els reclusos podran sol·licitar un permís temporal per visitar-los. Si finalment es concedeix el permís a Dolors Bassa per sortir de la presó serà la primera vegada que un dels independentistes privats de llibertat n'obté un d'aquestes característiques.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides