Al secretari municipal de quin Ajuntament acusen de treure bandes grogues?

Un home treu bandes grogues a L'Escala
Un home treu bandes grogues a L'Escala

Al de L’Escala. L’alcalde de Verges, Ignasi Sabater, de la CUP, ha acusat el secretari municipal de l’Ajuntament de L’Escala de treure bandes grogues col·locades en uns pilons del carrer, davant del consistori. Sabater ha difós a twitter un vídeo de 38 segons de durada on es veu com una persona treu unes quantes bandes de plàstic grogues dels pilons i les llença a una paperera que hi a prop.  En el text que acompanya el vídeo, l’alcalde de Verges escriu “Es veu que a l’Ajuntament de l’Escala, treure llaços grocs forma part de les atribucions del secretari. Quina vergonya!”. Per la xarxa circulen diversos vídeos de discussions entre un home que col·loca bandes grogues per la vila i d’altres persones que els treuen.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides