La família de l’home abatut a Cornellà denunciarà els mossos

El Sindicat de Policies de Catalunya reclama l'ús de pistoles Taser en aquests casos
Comissaria de Cornellà on va morir Abdelouahab Taib
Comissaria de Cornellà donde murió Abdelouahab Taib

La família d’Abdelouahab Taib, l’home que va morir a causa dels trets que li va disparar una agent dels mossos a la comissaria de Cornellà, estudia demandar aquest cos. Ho ha anunciat l’advocat de la família, David Martínez, que considera que l’actuació de la policia catalana va ser ‘desproporcionada’ i ‘negligent’.

Taib va entrar a la comissaria de Cornellà a primera hora del matí de dilluns i, segons fonts dels mossos, va intentar clavar un ganivet a una de les agents. Aquesta agent es va defensar i va disparar quatre trets, tres dels quals van impactar en el cos de l’home.

El Sindicat de Policies de Catalunya ha defensat l’actuació de l’agent però ha recordat que si hagués disposat d’una pistola Taser, que paralitza els agressors durant uns segons, ara Abdelouahab Taib seria viu i detingut. De moment, aquestes pistoles no estan distribuïdes per totes les comissaries dels mossos. A Cornellà no en tenen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides