La dona de l’atacant de Cornellà declara que volia suïcidar-se

La parella va començar a separar-se fa un any quan l'home va revelar que era gai
Abdelouahab Taib, atacant comissaria dels Mossos de Cornellà
Abdelouahab Taib, atacant comissaria dels Mossos de Cornellà

L'esposa de l'home abatut aquest dilluns pels trets dels Mossos a Cornellà ha reconegut en la seva declaració a la policia que el seu marit es volia suïcidar per evitar la vergonya dins el col·lectiu musulmà per la seva condició d'homosexual.

Segons ha avançat la SER, la dona va descobrir fa un any que el seu marit era gai i a partir de llavors van començar a separar-se.

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'atac com un "atemptat terrorista", donada l'"extrema gravetat" dels fets, ja que consideren que el mort tenia "voluntat clara" d'atacar i matar l'agent, segons ha explicat en roda de premsa Rafael Comes, cap de la Comissaria Superior de Coordinació Central.

Els fets han tingut lloc poc abans de les sis del matí, quan el veí de Cornellà, d'origen algerià i 29 anys d'edat, ha trucat a l'intèrfon de la comissaria dels Mossos a la població, situada a escassos metres del seu domicili, i s'ha abalançat, ganivet en mà, sobre l'agent que li ha obert la porta. La mossa d'esquadra ha disparat mortalment amb la seva arma reglamentària a l'assaltant, quan aquest es disposava a atacar-la amb un ganivet de grans dimensions, alhora que proferia invocacions a Al·là, entre altres paraules que han resultat inintel·ligibles per a l'agent.

Fet aïllat
El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha precisat que, d'acord amb les primeres investigacions, l'atac constitueix un "fet aïllat" que tenia com a objectiu a la policia catalana, alhora que ha felicitat els Mossos d'Esquadra per la seva "ràpida intervenció" per neutralitzar al suposat terrorista.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides