De qui són les banderes d’Espanya que han plantat a Waterloo?

Creus amb la bandera espanyola davant la residència de Carles Puigdem
Creus amb la bandera espanyola davant la residència de Carles Puigdemont a Waterloo

De l’empresa malaguenya d’embotits ‘Pig Demont’. A més de pernils i vins espumosos, ‘Pig Demont’ també ven bandes de la bandera espanyola de quasi un metre d’extensió que porten el logo de l’empresa, que és la cara d’un porc amb ulleres i cabell que sembla l’ex-president de la Generalitat, la marca ‘Pig De Montes’ i les banderes espanyola, catalana i andalusa. Davant  de la residència de Puigdemont a la localitat belga de Waterloo han aparegut tres creus formades per les bandes que comercialitza ‘Pig Demont’. El preu de venda és de 25 euros les cinquanta unitats.

Aquesta empresa es va crear l’any passat i va ser denunciada davant l’Oficina de Patents i Marques del ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme pels advocats de l’ex-president de la Generalitat. El gerent de l’empresa, Alberto González, nega que hi hagi cap similitud entre la seva marca i el seu logo i Carles Puigdemont. També nega que el vi escumós que comercialitza amb la marca ‘Rufián’ tingui res a veure amb el diputat d’Esquerra Republica, Gabriel Rufián.

La fotografia l'ha difós el portal elcatalan.es

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides