A quin ‘influencer’ independentista se li han revoltat els seguidors?

Mark Serra, en una foto de la seva web a Instagram
Mark Serra, en una foto de la seva web a Instagram

A Mark Serra Parés. Els seus comptes de facebook, twitter i instagram tenen un nombre de seguidors espectacular (uns 180.000, 50.000 i 5.500 respectivament). És militant del PDeCAT i ferm seguidor i defensor de Carles Puigdemont i Quim Torra.

El missatge que ha provocat el rebuig de molts dels seus seguidors el va penjar a la xarxa a les 11 del matí del passat dijous 17 d’agost. Recriminava l’actitud que va considerar massa pacífica dels independentistes davant els actes de solidaritat amb les víctimes dels atemptats de l’any passat a Barcelona i Cambrils. Deia: “No tenim res a fer amb un poble covard i resignat que vol ser esclau. A l’11S a fer coreografies de catalanet dòcil no m’hi trobareu pas. La majoria del poble català no passa de súbdit obedient. Sento vergonya de pertànyer a un país esclau, obedient i indigne que no es defensa. VERGONYA! Els que no lluiteu i calleu com uns covards per ‘evitar la violència’, dieu, el que aconseguireu precisament és violència. Perquè un dia alguns estarem fins els collons de callar i no defensar-nos. No es pot compartir lluita amb els súbdits i els que no volen perdre res. No sou dels meus”.

El missatge va rebre més de dos-cents comentaris, la majoria dels quals recriminaven l’aposta de Serra per la violència. Miriam Garay, per exemple, escrivia “Marc, avui no era el dia. No som com ells! No m’agraden els insults al teu propi poble. Quan sigui el moment farem el que faci falta… però amb seny!”. Rosa Quer va preguntar-li: “T’has tornat boig? O t’has reconvertit? Violència? No en volem, gràcies”. Maria Isabel Padilla deia: “Tu el que vols és un bany de sang. Tu també ets ple de ràbia. Ets molt semblant amb ells”.

I així desenes de comentaris. L’allau de queixes, però, no va fer gaire efecte en Mark Serra, que una hora després va insistir en la mateixa idea: “Dir que s’evita la violència posant-se de genolls o callant, acabarà fomentant la violència dels que estan farts d’agenollar-se o callar. I jo sempre donaré suport al que lluita i sentiré fàstic i vergonya del que calla o s’agenolla”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides