Quin conseller diu que és economista però no ho és?

Ernest Maragall, conseller sense títol
Ernest Maragall, economista sense títol

El d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Ernest Maragall. A l’apartat de “Formació i activitat professional” de la seva fitxa de diputat al Parlament de Catalunya hi consta que és “economista i analista informàtic”, però no s’indica a quina universitat o centre educatiu ha obtingut les titulacions que ho acreditin. Nascut el 5 de gener de 1943 va començar a treballar als 15 anys, segons Viquipèdia, en el camp de la publicitat i el màrqueting. Entre el 1970 i el 1979 va desenvolupar tasques d’analista informàtic i d’economista al Gabinet Tècnic de Projectes a l’Ajuntament de Barcelona. Després va ser gerent de l’Institut Cartogràfic de Barcelona i director general de l’Institut Municipal d’Informàtica. A la plana de Viquipèdia s’hi diu que la seva activitat professional és com "polític i economista”.

El seu germà Pasqual Maragall sí que és economista amb títol universitari. És doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i llicenciat en Dret i Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides