Torra i Albiol s’enganxen a Cambrils

El president i el líder del PP protagonitzen una conversa tensa que acaba de forma sobtada
Picabaralla entre Torra i Albiol
Picabaralla entre Torra i Albiol

L'acte d'homenatge a les víctimes del 17A a Cambrils ha deixat una imatge tensa. El president de la Generalitat, Quim Torra, i el líder del PP català, Xavier García Albiol, s'han enganxat en una discussió, instants abans de l'inici de l'acte.

En una conversa que han pogut captar les càmeres es veu com Albiol retreu repetidament alguna cosa al president, Torra respon amb vehemència als arguments i finalment acaba marxant sense acabar la conversa.

Quim Torra no ha volgut confirmar el motiu de la picabaralla. En una entrevista al canal 3/24 ha explicat que Albiol l'ha interpel·lat i que avui "no era el moment".

Les càmeres són massa lluny per captar el contingut de la conversa. El líder del PP, però, va ser molt contundent ahir denunciant a través de les xarxes socials el discurs del president Torra a l'acte d'homenatge a Lledoners. El PP també ha mostrat el seu disgust per la pancarta contra el rei, ben visible ahir en els actes d'homenatge a les víctimes, celebrat amb presència del monarca a la plaça Catalunya, a Barcelona. També ha creat disgust el gest del vicepresident del Parlament, Josep Costa, que es va negar a donar-li la mà al rei.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides