Cambrils tanca els actes d’homenatge a les víctimes del 17-A

Com a Barcelona, també s'han reconegut les forces de seguretat i els serveis sanitaris
Acte 17-A a Cambrils
Acte 17-A a Cambrils

Cambrils ha agafat el relleu a la Rambla de Barcelona i ha recordat amb un breu acte institucional els atemptats de fa un any. La vila ha inaugurat un mosaic anomenat "Memorial de la pau" on es pot veure un colom acompanyat d'una inscripció.

L'acte ha comptat amb l'assistència, entre altres personalitats, de l'alcaldessa de la capital del Baix Camp, Camí Mendoza, i del president de la Generalitat, Quim Torra.

L'acte, a banda d'un recordatori de les víctimes d'aquella matinada del 18 d'agost, també ha estat un reconeixement de les forces de seguretat i dels serveis sanitaris que les van assistir.

Un dels moments més aplaudits ha estat quan Mendoza ha elogiat la feina del major Trapero al capdavant dels mossos.

A l'acte s'han pogut veure cartells que ahir van ser requisats a l'homenatge oficial a plaça Catalunya amb la presència del rei. Són cartells de l'ANC que diuen: "Desmantellar una cèl·lula terrorista té preu: presó i repressió".

Vilafranca homenatja Pau Pérez
L'Ajuntament de Vilafranca va inaugurar aquest divendres a la tarda un monòlit en record de Pau Pérez, el jove del municipi assassinat per Younes Abouyaaqoub a la Zona Universitària de Barcelona poc després de l'atemptat a la Rambla.

A l'escultura en record de Pau Pérez, ubicada just davant del camp de futbol de Vilafranca, s'hi pot llegir el missatge 'Soc vent de llibertat'.
 

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari