On treballa l’exdelegat de la Generalitat a Brussel•les, Amadeu Altafaj?

Amadeu Altafaj, una vida a Brussel·les
Amadeu Altafaj, una vida a Brussel·les

A la delegació de la productora audiovisual catalana Lavinia a la capital belga. Amadeu Altafaj va ser cessat del càrrec de delegat de la Generalitat a Brussel·les pel govern espanyol quan es va aplicar l’article 155 de la Constitució espanyola a l’administració autonòmica. Altafaj va ser un dels representants polítics més actius per intentar traslladar a les institucions europees la voluntat independentista promoguda pels governs d’Artur Mas i Carles Puigdemont. Va estar en el càrrec des del gener de 2015 però els seus esforços no van obrir cap escletxa en la negativa de tots els països europeus a reconèixer aquesta independència. Potser per això, ha estat substituït per l’ex-consellera d'Agricultura Meritxell Serret, que va marxar a Brussel·les juntament amb Puigdemont i d’altres consellers.

Altafaj viu a Brussel·les des de 1995 on ha estat corresponsal de diversos mitjans de comunicació, entre ells el conservador i anti-independentista ‘ABC’, des de 2000 a 2004. Després va integrar-se a diferents equips de comunicació de la Comissió Europea i va acabar sent portaveu per temes econòmics i defensant les polítiques europees més dures d’austeritat. Abans de ser nomenat delegat de la Generalitat davant la Unió Europea va ser dos anys el responsable del gabinet del vicepresident de la Comissió Oli Rehn.

Des de l’abril treballa al número 5 del carrer Archimède, a la seu que té a Brussel·les la societat Innosual, del grup Lavínia.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides