A quin dirigent del PP ha copiat Quim Monzó per criticar Ada Colau?

Piulades de l'alcalde d'Alcorcón i de Quim Monzó
Piulades de l'alcalde d'Alcorcón i de Quim Monzó

A l’alcalde d’Alcorcón, David Pérez García. Quim Monzó va aprofitar les imatges que va utilitzar Pérez García en una piulada del 22 d’agost per criticar l’alcaldessa de Barcelona. Fa un any, Pérez García va fer un muntatge amb tres fotos de l’acte que es va fer aquell dia a la Rambla en honor de les víctimes dels atemptats de cinc dies abans. A les fotos es veia Ada Colau somrient. L’alcalde d’Alcorcón acompanyava les fotos d’aquest text: “Algú pot explicar-me de què riu aquesta dona, després de no haver posat els pilons, aplanant el camí als assassins?”.

Quim Monzó va fer servir el mateix missatge en la seva piulada del passat 13 d’agost i hi va recollir unes declaracions que havia fet Ada Colau en una entrevista al diari ‘El País’, publicada el dia abans: “El silenci era eixordador. Vaig plorar molts cops”. La piulada de Monzó va ser replicada per la pròpia alcaldessa explicant que amb el somriure volia agrair les paraules amables d’una ciutadana que es va adreçar a les autoritats en aquell moment.

David Pérez García és, a més d’alcalde d’Alcorcón, membre de la Junta Directiva Nacional del PP i diputat de l’Assemblea de Madrid. Al seu perfil de twitter es defineix com a lliberal pro-vida.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.