Colau demana que les víctimes siguin les úniques protagonistes

Emocionada, ha animat a tothom a participar dels actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats
Ada Colau
Ada Colau

Ada Colau ha demanat que les víctimes siguin les úniques protagonistes de l'acte d'homenatge dels atemptats de Barcelona i Cambrils que tindrà lloc aquest divendres. Així ho ha expressat l'alcaldessa, emocionada, en una declaració institucional des de l'Ajuntament.

L'alcaldessa també ha afirmat que cal demostrar que Barcelona és una ciutat oberta i solidària, i contrària a la guerra. Colau ha remarcat que un any després dels atemptats ha quedat demostrat que la cèl·lula terrorista no va aconseguir el seu objectiu.

"Volien fer-nos mal, i van aconseguir-ho. Però no van aconseguir contagiar-nos el seu odi. Som i serem una ciutat de pau. Una ciutat valenta que s'enfronta al terror amb l'amor. Una ciutat oberta a totes les persones que fugen de la guerra, de la fam i de la violència", declara l'alcaldessa.

Colau ha tornat a agrair la feina que aquell dia van fer els cossos de seguretat i els veïns de la Rambla.

També ha tornat a demanar que aquest divendres el protagonisme sigui únicament per les víctimes.

L'alcaldessa ha acabat la declaració llegint el nom de les víctimes, visiblement emocionada.

Finalment, ha animat a tothom a participar dels actes d'homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils.
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides