Quin ex-diputat del PP despenja bandes grogues a L’Escala?

L'advocat i ex-diputat del PP Jordi de Juan
L'advocat i ex-diputat del PP Jordi de Juan

Jordi de Juan. Ho ha enregistrat l’home que ha tingut ja un parell d’incidents quan lliga bandes grogues a la barana del passeig marítim de l’Escala. De Juan va aprofitar fa uns els dies el passeig matiner que feia amb el seu gos per treure algunes d’aquestes bandes i polemitzar amb qui les havia penjat. Aquest home ja s’havia discutit dies enrere amb dos joves que van esperar que acabés de penjars les bandes per retirar-les. Em ambdós cassos, es va acomiadar dels joves i de l’ex-diputat del Partit Popular cridant: “Visca la terra lliure!”.

De Juan, nascut a L’Escala el 1967 va ser diputat del PP per la circumscripció de Girona entre els anys 2000 i 2004. També va ser el candidat a l’alcaldia de Girona el 1999 i regidor i portaveu del grup municipal d’aquest partit. El 2004 no va aconseguir la seva reelecció com a diputat. És llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i advocat de l’Estat. Ha estat cap del servei jurídic de l’Estat a Girona entre els anys 1996 i 2000. Dóna classes a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Nacional d’Educació a Distància i treballa al despatx internacional d’advocats ‘EY’ després d’haver-ho fet durant deu anys al bufet Cuatrecasas.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides