Perquè s’ha queixat Lluís Rabell de la llista negra on apareix a twitter?

La llista negra de @jaume752
La llista negra de @jaume752

Perquè el situa en el sisè lloc en un llistat de deu i lamenta no estar entre els tres primers. “He de seguir esforçant-me per estar al podi”, ha comentat irònicament als seus companys en valorar el “Top10 en misèria moral i traïció” que ha publicat un usuari de twitter que es presenta com a @jaume752 i membre dels CDR.

La llista està encapçalada per Enric Millo, Santi Vila i Ramon Espadaler. Tot seguit hi ha Miquel Iceta i Joan Coscubiela. Després vénen Lluís Rabell, Àngel Ros, Ignasi Guardans, Argelia Queralt i Josep Fèlix Ballesteros.

El missatge, que acaba agraint la col·laboració de les persones que l’han ajudat a confeccionar la llista, tenia aquest dimarts 14 d’agost més de mil retuits i més de dos mil “m’agrada”. A més, comptava amb prop de 300 comentaris, molts d’ells denunciant l’elaboració de llistes negres d’adversaris polítics. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides