Qui ha engegat un ‘crowdfunding’ per fer un llibre que denunciï la manipulació de TV3?

Exteriors de TV3
Exteriors de TV3

El periodista Sergio Fidalgo. La campanya es va posar en marxa el dissabte 11 d’agost a través de la plataforma Gofundme i demana 2.000 euros per publicar un llibre que denunciï que “TV3, la televisió pública que paguem entre tots els catalans s’ha convertit en una eina de propaganda a favor dels partits secessionistes”.  Segons Fidalgo, “TV3, en comptes de ser un servei públic, s’ha convertit en una màquina de generar divisió, excloent més de la meitat dels catalans de la seva línia editorial, arribant a l’extrem de ser un servei agit-prop”. A més, considera que “ha generat un ecosistema en el qual ser tertulià, productor o presentador que defensa els postulats secessionistes és molt lucratiu i ha facilitat una competició per veure qui arriba més lluny a l’hora de defensar l’independentisme”.

El llibre vol recollir “els casos més abusius de manipulació de TV3” i el seu impulsor dona per fet que “no el compraran les administracions perquè es pugui trobar a les biblioteques públiques de Catalunya ni tindrà ajuts perquè s’editi i molts llibreters faran el possible per no exposar-lo i evitar que arribi a la població”.

Curiosament, a la plataforma Gofundme també s'ha realitzat la campanya de micromecenatge per recaptar diners per la defensa de Tamara Carrasco, membre dels CDR acusada de sedició, rebel·lió i pertinença a banda armada terrorista.

Sergio Fidalgo, durant molt temps especialitzat en la informació esportiva, té 50 anys, presideix el Grup de Periodistes Pi i Margall i des de juny de l’any passat edita el portal digital http://elcatalan.es

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides