L’oposició reprova l’alcaldessa Colau

També exigeix el seu cessament com a responsable de Seguretat
Ada Colau
Ada Colau

Els grups de l'oposició han reprovat la gestió de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en civisme i seguretat. Però se n'ha desmarcat la CUP, que no ha acudit a la convocatòria perquè considera que és un "acte de precampanya electoral".

Ha estat en una comissió extraordinària de seguretat a l'Ajuntament de Barcelona, que s'ha convocat aquest dimecres després que la setmana passada un turista resultés ferit en una baralla amb un manter.

El PDeCat, Ciutadans, Esquerra, el PP i el PSC han retret la incapacitat del govern municipal de donar, diuen, una solució a la cronificació del top manta, la proliferació dels narcopisos i l'incivisme que es viu en barris com la Barceloneta o el Born.

Per això han aprovat una resolució on es reclama al govern de Colau que faci complir l'ordenança de civisme, el pla de lluita contra els narcopisos i diferents iniciatives en relació a la venda il·legal. També han exigit "l'expressa dimissió de l'alcaldessa com a màxima responsable de seguretat".
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides