Quin professor de natació han ‘fitxat’ a la presó de Lledoners?

Título de la imagen
Raül Romeva

A l'exconseller Raül Romeva, en presó provisional pel cas 1-O, que ha impulsat un taller de natació a la presó de Lledoners. Ho fa en col·laboració del seu entrenador, Jonathan Gómez.

Tots dos van dirigir aquest dilluns la primera sessió. Hi van participar quatre presos i la setmana que ve hi tornaran. Confien que s'hi afegirà més gent i que un d'ells podria ser el president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que havia de participar en el primer taller, però que a aquella hora tenia cita amb l'advocat.

Gómez assegura que Romeva està bé, fort, amb ànims i esperançat de sortir. L'entrenador de Romeva també revela que l'exconseller duia un banyador amb l'estelada i un casquet de bany en què es pot llegir #freeromeva.

La construcció de la presó de Lledoners es va iniciar amb el govern tripartit; per tant, estem parlant d'un centre relativament nou. Es tracta d'una de les presons més modernes que hi ha a Catalunya, i per això hi ha piscina, una instal·lació que no és molt habitual a les presons catalanes i espanyoles amb més antiguitat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides